Crosstone by arcqua


Crosstone producten zijn producten die gemaakt zijn van Solid Surface. Deze producten worden geselecteerd op design, comfort en een strak uiterlijk. Alleen de mooiste modellen en de beste kwaliteit verdiend het om het Crosstone label te krijgen. De range baden en waskommen is zeer breed en vaak is er een combinatie mogelijk van het bad met een bijpassende kom. Ook maatwerk behoord bij ons tot de mogelijkheden. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor een passend aanbod.

Fraai hangend fontein Daan, door zijn kleine maatvoering gemakkelijk toepasbaar in een toilet. Daan is voorzien van een handige uitsparing voor de handdoek. Modern en strak design gemaakt van solid surface. Het fontein wordt geleverd met afdekplaat van de afvoer in solid surface en een bevestigingsplaat voor onzichtbare montage.

De Raf is een stoere vrijhangende wastafel met een opbergvak.

De wastafel is geschikt voor toepassing van een wandkraan. Een

normale kraan kan gemonteerd worden nadat er een kraangat is

geboord. Dit is met een diamantboor eenvoudig te realiseren.

De waskom is voorzien van een handig opbergvak. De afvoer is aan het zicht onttrokken door de meegeleverde inlegplaat van hetzelfde materiaal.


De vrijstaande wastafelserie Wendy is gemaakt van solid surface.

Standaard wordt er een afdekplaat voor de afvoer meegeleverd in matwit. De wastafelserie is verkrijgbaar in drie uitvoeringen:

rond, vierkant en ovaal. Aan de achterzijde is een sparing voorzien waar de nodige aansluitingen gemaakt kunnen worden. Deze vrijstaande wastafels kunnen gecombineerd worden met fraaie wandkranen of een robuuste staande wastafelmengkraan.


De Sophie is een nieuwe solid surface fontein, strak en voorzien

van een ingebouwd sifon. Hierdoor prachtig te verwerken in een

strakke vormgegeven toiletopstelling. De afvoer heeft een exacte

voorbereiding nodig.


Voor het toilet met beperkte ruimte is de Lisa een mooie oplossing.

Strak vormgegeven en met beperkte buitenmaten is dit fontein zowel mooi als praktisch. Het fontein kan aan de muur bevestigd worden. Het wordt geleverd zonder kraangat. Mocht een kraangat gewenst zijn, dan is een kraangat eenvoudig zelf te realiseren.


Lotte is een fontein gemaakt van het materiaal solid surface.

Het fontein kan zowel direct op de muur bevestigd worden of

geplaatst op een plateau. Er is geen kraangat voorzien. Mocht dit

nodig zijn, dan is het eenvoudig zelf aan te brengen.


  • Crosstone Solid Alcove
  • Nis gegoten in Solid Surface
  • Beschikbaar in solid surface zwart en wit
  • Verschillende afmetingen uit voorraad leverbaar
  • link naar pdf met specificaties

Deze badkamerkruk gemaakt van solid surface is een goede keus

wanneer u een zitje wilt in de badkamer. Solid surface is een porievrije materiaalsoort waardoor vuil minder snel aanhecht. Voorzien van een handige greep om het stoeltje gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Ook blijft er hierdoor minder snel water op het oppervlakte staan. Ofwel ook voor een zitplaats onder de douche heel goed toepasbaar.

De badbrug geeft u comfort tijdens uw relaxmoment in bad.

Een afleg plaats voor uw boek of drankje. Gemaakt van het materiaal solid surface. Porievrij en daardoor gemakkelijk te onderhouden.


English Nederlands
Taal: