Fiora


Bij Fiora ontwerpen en produceren we complete oplossingen voor de badkamer. Douchplateaus, wandpanelen, radiatoren, meubels en wastafels in polyurethaan, een geavanceerd materiaal dat speciaal geschikt is voor vochtige omgevingen. Ontworpen in harmonie met de ruimte en de tijd waaruit technologische nauwkeurigheid blijkt en de finesse die ambachtelijke arbeid eigen is. Twee ogenschijnlijk tegengestelde waarden waarvan een evenwichtige combinatie de sleutel is voor alles wat we bij Fiora doen.


Ontdek de harmonie en nauwkeurigheid in technologie!

 

Gemaakt met polyurethaan, speciaal aangepast aan vochtige ruimtes, Limite is verkrijgbaar in Pizarra en Betao afwerkingen, 9 verschillende kleuren en verschillende maten voor elke ruimte. In combinatie met onze paneeloplossingen kunt u het bad verwisselen voor een douchebak met een strakke en esthetische afwerking..

Synergy herwint de essentie van massief houten gevingerlaste planken met een collectie met twee trending oppervlakken: een rechte groef en een meer afgeronde. De collectie valt op door zijn eigentijdse, minimalistische lijn, maar heeft toch karakter.

 
 

De diversiteit aan modules, afwerkingen en kleuren kan worden gecombineerd met verschillende opties voor wastafels en spiegels met achtergrondverlichting, en past zich aan zowel woon- als projectruimten aan.

Arcqua BV distribueert Fiora exclusief in Nederland en een aantal andere landen. Voor inspiratie en aanvullende informatie verwijzen wij u naar de prijslijst en catalogus die als pdf bij de downloads te vinden is. Voor vragen over Fiora kunt u via de contactpagina gemakkelijk contact met ons opnemen.

EnglishNederlands
Taal: