Aqua prestige


SERVICE OP MENSENMAAT

Aqua Prestige werd in 1995 opgericht als familiebedrijf, een naam die we met trots dragen. Elk lid van ons team (en dus van de Aqua Prestige-familie) weet perfect wat zijn verantwoordelijkheden zijn. Daardoor speelt elk van onze werknemers een belangrijke rol  in het goed reilen en zeilen van ons bedrijf. Maar er is meer: dankzij die persoonlijke betrokkenheid kunnen we u al meer dan 20 jaar de best mogelijke service bieden. Kwaliteit is immers nooit vanzelfsprekend.


Verwezenlijk uw droom

 

Uw badkamer in landelijke stijl

Bij ons vindt u een zeer ruime keuze van badkamers in cottage, klassieke en Engelse stijl. Het assortiment bestaat uit badkamermeubels, baden, wastafels, toiletten, kraanwerk, douches, radiatoren en toebehoren.

Verwezenlijk uw droom

Uw wensen en verwachtingen, aangevuld met onze know-how en ervaring, resulteren in uw droombadkamer. Voor het handgeschilderde badkamermeubel kan u kiezen uit het ruime kleurpallet van Aqua Prestige en hebt u de keuze een karaktervolle meerwaarde te geven door te opteren voor een marmeren, quartz of granieten tablet. Onze andere producten bieden ook talloze keuzes in afwerkingen en details. Zo creëren we samen uw unieke en persoonlijke oase, waar u tot rust kan komen en herbronnen in stijl.

 
 

Een kwalitatieve oplossing voor heel uw badkamer

Onze originele producten stralen sierlijkheid en gezelligheid uit, terwijl ze u voorzien van hedendaags comfort. Aqua Prestige kiest  resoluut voor kwaliteit en service.

Arcqua BV distribueert Aqua Prestige exclusief in Nederland en een aantal andere landen. Voor inspiratie en aanvullende informatie verwijzen wij u naar de prijslijst en catalogus die als pdf bij de downloads te vinden is. Voor vragen over Aqua Prestige kunt u via de contactpagina gemakkelijk contact met ons opnemen.

EnglishNederlands
Taal: