Herzbach


KWALITEIT. DIVERSITEIT. INNOVATIE.

Naast een eersteklas functionaliteit moet een Herzbach armatuur ook deze bijzondere vonk van creatieve kracht met zich meebrengen, die altijd al kenmerkend is geweest voor ons productassortiment. Dat is precies wat de uitbreiding van ons productassortiment telkens weer zo uitdagend maakt. - die we graag onder ogen zien.


Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze producten en maak deel uit van de tevreden klantenkring van Herzbach. U zult blij zijn - omdat u een echt origineel bezit. Origineel Herzbach.

 

We waren vooral succesvol met de gloednieuwe DEEP iX-serie in het topsegment en de DEEP en DEEP BLACK-serie in het essentiële segment.

Vooral de laatste mat-zwarte serie DEEP BLACK verdient net zo veel aandacht als de slanke nieuwe editie van de toch al klassieke NEO CASTELL dankzij de aantrekkelijke diepte van het assortiment en een volledig nieuwe look. De uitbreiding van de PVD- en SPA-PVD-reeks - met inbegrip van nieuwe regendouches in PVD - past ook naadloos in het bestaande gamma, samen met andere innovaties in roestvrij staal.

Warme tip: Met het LOGIC XL VARIO systeem kunt u uw douche volledig naar eigen behoefte regelen, want de thermostaatkranen en afsluiters kunnen nu overal worden geïnstalleerd en niet meer alleen naast of boven elkaar. Ons nieuwe SEVEN-systeem wordt ook aanbevolen als een verstandige uitbreiding van uw badkamer en vooral van onze LOGIC XL-thermostaten.

Met zijn uniforme rozetmaat van 70 mm in ronde en vierkante vorm dekt het de gehele badkamerinrichting. Wij hopen dat u deze stap in de toekomst van onze portefeuille net zo spannend zult vinden als wij.

 
 

Trouwens: als Herzbach-klant kunt u er zeker van zijn dat onze armaturen ook in de toekomst in onze eigen kwaliteitstests getest zullen worden voor een levensduur van meer dan 15 jaar. Bovendien garandeert de Herzbach-klantenservice u een vervangingsgarantie van 10 jaar voor reserveonderdelen - ook na de stopzetting van de serie.

Arcqua BV distribueert Herzbach exclusief in Nederland en een aantal andere landen. Voor inspiratie en aanvullende informatie verwijzen wij u naar de prijslijst en catalogus die als pdf bij de downloads te vinden is. Voor vragen over Herzbach kunt u via de contactpagina gemakkelijk contact met ons opnemen.

EnglishNederlands
Taal: