Cusco rond vrijstaand ligbad

Cusco rond vrijstaand bad

Het Cusco bad is er nu ook in een ronde versie. Met een maat van 153 centimeter en de fraaie dunne rand is het echte blikvanger, een sieraad voor de badkamer. Ook de ronde Cusco is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, zelfs wanneer u een specifieke Ral kleur in gedachten heeft, kan Arcqua deze op aanvraag leveren. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de ronde Cusco maar voor alle Arcqua baden.


Dit bad is niet alleen mooi om te zien, hij is ook ontworpen met functionaliteit in gedachten. De ronde Cusco is gemaakt van hoogwaardig cast marble en daarmee bestand tegen dagelijks gebruik. De duurzame constructie zorgt ervoor dat het vrijstaande bad lang meegaat, terwijl de gladde oppervlakken gemakkelijk te reinigen zijn. Een zeer plezierige eigenschap van het cast marble materiaal is dat het opwarmt met het water en de isolerende werking maakt dat het badwater lang warm blijft, zodat u lang kunt genieten van uw bad.


Het bad wordt altijd geleverd met een pop up waste in de kleur van het bad, en compleet gemaakt met een sifon en flexibele aansluitslang.

Details

  • Cusco rond vrijstaand ligbad
  • Cast marble
  • Ronde vorm
  • Maatvoering rond 153
  • Met geïntegreerde overloop
  • Beschikbaar in glans wit, mat wit en mat zwart. Andere kleuren op aanvraag

downloads

 

specificaties

BAD103271 Cusco vrijstaand ligbad rond 153 glans wit

BAD111099 Cusco vrijstaand ligbad rond 153 mat wit

BAD121085 Cusco vrijstaand ligbad rond 153 mat zwart

EnglishNederlands
Taal: